Försäljning Kedjehus, Matosinhos, Porto, Portugal, Rua do Mosteiro

Försäljning - Cod. 43678

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Unik fastighet med hög potential! Den här fastigheten kan vara din tillflyktsort i staden. Föreställ dig att du bor i en gammal kvarn med floden utanför ditt fönster! Tillräckligt med utrymme för att förverkliga alla dina drömmar, oavsett om de är en pool, en grönsaksträdgård, en trädgård, en fruktträdgård eller ett garage för flera bilar. Barnen kommer att bli kära!
Om du har ett företag, här kan du ha ditt företag hemma, tack vare den oberoende användningen för lager och industriell verksamhet.
Om du bara funderar på affärer kan detta vara den perfekta platsen för en charmig restaurang, en temabar eller ett ovanligt evenemangsutrymme.
Som vi nämnde i början har denna fastighet en otrolig potential och är verkligen en bra investering.

Består av 2 artiklar, 2 oberoende användningsområden som för närvarande är byggda, med utmärkt tillgänglighet. Bredvid Leça do Balio-klostret och Parque das Varas, 5 minuter från VCI, 3 minuter från Maias centrum och precis bredvid korsningen Via Norte-A4.

Den gröna korridoren i Leça och Parque das Varas ger stunder av fritid och kontakt med naturen långt över genomsnittet för ett stadsområde. Den som prioriterar välmående utan att behöva ge upp det dagliga livet i staden kommer säkerligen att värdera denna fastighet.
Glöm inte att göra ett besök! Vi väntar på dig!

OGH, din partner vid förvärv av fastigheter! Professionalism, transparens och total tillgänglighet är vad vi kommer att sträva efter att erbjuda dig.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB