Försäljning Hus, Vilamoura, Quarteira, Portugal, Vilamoura

Försäljning - Cod. 37123

  • Typ: Hus
  • Område: 172 m²
  • Antal rum: 3

Ref.045-2018
Bostadsrättslägenhet, kännetecknad av dess sofistikerade och exklusivitet. Beläget i hjärtat av Vilamoura, är utvecklingen nära Marina, strand, golf, tennisbanor och alla varor och tjänster.
Denna villa ger dig möjlighet att njuta av en hög livskvalitet. Husen, med modern design, är inramade i landskapet och presenterar en perfekt balans mellan privata och gemensamma utrymmen, som de omgivande trädgårdarna och poolen. De privata inredningsgardinerna är anslutna till inredningen av bostadshus. Material och ytor av hög kvalitet har utformats för att säkerställa maximal komfort. Husen har en sol orientering öst / väst, med stora glasfönster som tillåter den rikliga ingången till naturligt ljus.
Vilja som en plats att bo, besöka och spendera semester, Vilamoura har ett privilegierat läge, vilket möjliggör en högkvalificerad livsstil. Vilamoura erbjuder flera fritids möjligheter, inklusive en prisbelönt Marina, utmärkta blå flagg stränder, internationellt kända golfbanor, världsklass ridning faciliteter och ett nätverk av varor och tjänster som inkluderar högkvalitativa skolor och hälso-och sjukvård.
Kom och hälsa på oss.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sweetvillas
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB