Försäljning 2:a, Vilamoura, Quarteira, Portugal, Vilamoura

Försäljning - Cod. 37122

  • Typ: 2:a
  • Område: 129 m²
  • Antal rum: 2
  • Byggnadsvilkor: New building

Ref.044-2018
Omgiven av naturen och med alla varor och tjänster kommer detta att vara en plats som gör att du kan ha en utmärkt livsstil. Beläget nära västra ingången till Vilamoura och med direkt tillgång till de viktigaste nationella och regionala vägarna. I det omgivande området finns den berömda internationella högskolan i Vilamoura, Equestrian Center och miljöparken.
Med fokus på livskvalitet kombinerar detta bostadsområde välbefinnande och livskvalitet, integrera offentliga utrymmen som är organiserade runt ett klubbhus och ett shoppingområde. Infrastrukturer är strategiskt placerade för att erbjuda boende möjlighet att vara i kontakt med naturen. Detta projekt erbjuder en äkta lokal upplevelse, med färger och design inspirerad av Algarves rötter och traditionella portugisiska arkitektur. Husen är helt integrerade i landskapet och använder material och funktionella lösningar anpassade till klimatet. De gamla byggnaderna i området har bevarats och förbundits med de nya byggnaderna, för att skapa en unik atmosfär som säkerställer att varje egendom är exklusiv.
Vilamoura erbjuder en urbana kustupplevelse subtilt integrerad i landskapet och erbjuder ett brett utbud av livsstil och fritidsaktiviteter.
Kom och hälsa på oss.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Sweetvillas
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB