Försäljning Herrgård, Vila do Conde, Porto, Portugal, Rua da cabreira-Vila Chã (Mindelo)

Försäljning - Cod. 40357

  • Typ: Herrgård
  • Område: 850 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3

Fantastiskt hus med fyra vindar, med utomhuspool, grill, trädgård med fruktträd och stängt garage för 2 bilar, på en tomt på mer än 850m2, i ett mycket lugnt område 15 minuters promenad från stranden i Mindelo eller Vila chã .
Femton minuter från Porto flygplats och 20 minuter från staden Porto och 10 minuter från Vila do Conde.
Huset är fördelat på bottenvåningen, en källare med ett stort rum med naturligt ljus uppdelat i ett kontor och en källare.
På bottenvåningen hittar vi omedelbart en trevlig hall med mycket naturligt ljus, en matsal och ett vardagsrum i två plan och en öppen spis, vilket skapar en mycket mysig atmosfär där du också kan njuta av utsikt över trädgården med fruktträd, ett hundraårigt olivträd och poolen, genom de höga dubbelglasade dörrarna / fönstren med värmeisolering. Vi kan också ha ett badrum för att stödja det gemensamma området med en attraktiv design och ett fullt möblerat och utrustat kök.

På första våningen hittar vi det privata området som består av tre stora sovrum, alla med inbyggda garderober och balkonger, varav en är en svit och ett annat badrum för att stödja de andra två sovrummen, ett på bottenvåningen och det andra för stöd. poolen.

Utanför, förutom den stora och privata trädgården, har vi en vacker täckt terrass med anti-ultraviolett glas, en pool med ljus som kan aktiveras med Bluetooth och behandlas med saltlösning och en grill.
Detta hus sticker ut för flera aspekter av dess design och kvaliteten på de olika ytorna. Den har strålande väggar i hela huset för värme och mindre skadliga för hälsan, centralt vakuum och larm.

Nära till flera butiker och 5 minuter från det mest kända butiken i norra landet, Vila do conde Porto Fashion outlet, där du hittar butikerna med erkända varumärken till utmärkta priser.
Perfekt för dig som vill investera i Portugal eller bo på ett lugnt sätt med livskvalitet.

Vi väntar på dig, markera ditt besök nu.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB