Försäljning Herrgård, Povoa do Varzim, Porto, Portugal, Porto

Försäljning - Cod. 38597

  • Typ: Herrgård
  • Område: 849 m²
  • Antal rum: 13
  • Våning: 3

Lyxig villa i Antas, ädla området i Porto, med stora områden och består av huvudbyggnaden T4 och Guest House T2, uppfyller alla nödvändiga och grundläggande krav för dem som värdesätter kvalitet, komfort, välbefinnande, lugn och säkerhet i hjärtat av staden.
Helt ombyggd 2001, presenterar denna egenskap av excellens unika egenskaper, i ett oklanderligt bevarandestatus.
Beläget på Avenida dos Combatentes of the Great War, är denna fastighet med främre och bakre trädgårdar och dubbelglas i alla divisioner indelad i 2 byggnader:
I huvudbyggnaden, med 4 våningar och 698.50 m2:

På golvnivå, med Macacaúba trägolv med satin-trä design, och taket alla plastered, går vi in i den stora entréhallen där vi tittar på den spektakulära smidda järn och brons trappor för att komma åt översta våningen står vi inför ett generöst vardagsrum med marmor öppen spis och där vi kan titta på TV samt höra ett ljud som utstrålar hela huset, drivs av ett Bang & Olufsen system som serverar hela huset i alla indelningar, en stor matsal med inbyggda möbler och ett stort modernt kök med svarta granitgolv och väggar, fullt utrustat med en bi-modal spis, 2 ugnar, mikrovågsugn och kaffebryggare, allt MIELE , och det amerikanska kylskåpet, med stöd av en dispensation med toalett.

På första våningen har vi det privata området, även med Macacaúba trägolv, med 4 sviter alla med lätta inbyggda garderober, alla med eget badrum med trottoar och sällsynta marmorväggar, med badkar eller hydromassage hytter med Grohe och / eller Stark, och uppvärmning av handdukar. Det står upp i mastersuiten på 60m2 med stor oberoende garderob och fantastiskt badrum med golv i macacaúba trä och Donay Green marmorväggar, med separat sanitärt utrymme avskilt av frostat härdat glas.

På andra våningen (vinden) finns en hall på cirka 100 m2 med trägolv, med flera naturliga ingångar av naturligt ljus, med VELUX elektriska fönster med fuktgivare och stöd av frigobar och mikrovågor, såväl som 1 wc.

I källaren ligger den, då den roliga zonen i detta hus. Det finns en stor 193 kvadratmeter hall med vit marmorad trottoar, som också har vit marmorbar, biljard, TV-rum och en spektakulär inomhuspool / spa. vågsystem, bastu och back-up bad med trottoar och väggar också täckta med vit marmor. Också enastående är kakelpanelen med 24m2 Mestre Júlio Resende som dekorerar poolväggen samt ett upphöjt golv bestående av härdat glas / stål / riga trä som gör det möjligt att täcka poolen och därigenom öka det sociala området.

I Gästhuset, med 2 våningar med en total yta på 328 m2, vilket inkluderar garage för 4 bilar och maskinrum:

På bottenvåningen finns tvätt, förvaring, strykjärn, skafferi, traditionell vedeldad ugn, toalett service och tillgång till en källare avsedd för förråd med 23 m2.

På första våningen med 160m2 har vi gästhus med utrustat kök, service toalett med golv och väggar täckta med vit marmor, vardagsrum / matsal med trägolv och 2 sviter där golvet är också på trägolv och respektive badrum med vita marmorgolv och väggar.

Hela huset är betjänat av centralvärme (panna ROCA), luftkonditionering på 1: a våningen och vind (Chiller), individuell elektrisk och / eller central styrning av persiennerna, automatisk bevattningssystem, uppvärmning av poolvattnet med oberoende ROCA-panna, central telefon, video intercom, elektrisk grind och garage med kontroller, väl med pump som levererar poolen och tvättvattnet, larm med intrångssystem kopplat till central säkerhets-, sten- och yttre steg i massiv granit samt generellt system av inredningsgrillar (på bottenvåningen) och utsidan i smidesjärn och brons, och externt nattbelysningssystem av hela området med strålkastare fixerade i trädgården.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB