Försäljning Herrgård, PORTO, Porto, Portugal, Rua do Almada

Försäljning - Cod. 37339

  • Typ: Herrgård
  • Område: 706 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 4

Rua do Almada är en gata där bourgeoisin och köpmännen i Porto bodde, det var beordrat att bli gjort av dem som senare kom för att ge det namnet "João de Almada e Melo", guvernör för Porto-vapnen, XVIII. Det här är det typiska lokala borgerliga huset, som byggdes om, stöds av de gamla granitväggarna och förankrats med järnbalkar, den helt rehabiliterade fasaden täckt med kakel, där trots allt välskötta betongplattor lades och respekterades. typologi av det hundraåriga huset som vi har nu, nytt!

Det är ett hus på bottenvåningen och ytterligare 3 våningar. På bottenvåningen, mot gatan, har vi en butik med 108m perming av 2 divisioner, skyltfönster och dörr, helt oberoende av huvudbyggnaden.
På bottenvåningen har vi tillgångskorridoren till entrén där vi har trappa, hiss och dörr som ger tillgång till de tekniska områdena, tvätt, dispensering, badrum och hall med zenitalt ljus där man kan ha en rymdlaser eller professionell, trappa tillgång till uteplatsen och sommarhuset som är i väster!

På första våningen är trappan med sina korridorer fulla av ljusa och hängande trädgårdar som leder oss till vardagsrummet i öster med vackra fönster skyddade av massiva veddörrar och värmeåterhämtare vi har servicebadrum och utrustat kök med matsal med utsikt och direkt tillgång till uteplatsen där du kan äta på de vackra sommarnätterna. När vi går ut på gården har vi på toppen av samma lilla sommarhus där vi i källaren har en panna som matas från pallar och förvaring för utrustning från uteplatsen och trädgården. På 1: a våningen finns en komplett lägenhet med en svit med utsikt över uteplatsen och badrum med zenitljus plus toaletter följer vardagsrummet med matsal och fullt utrustat kök med utsikt och tillgång till trädgården helt privat.
Återvänder till huvudbyggnaden vi har på 2: a och 3: e våningen 4 sviter med enkel tillgång till personer med hjälp av rörlighet, två i öst med stora fönster och dörrar och två i väster med generösa balkonger från där vi kan följa trädgårdarna den ädla Rua do Almada skyddad av stora dörrar och automatiska fönsterluckor i mitten av trapphuset som skiljer våren och västra områden med takfönster som glädjer oss i månskenna nätter!
Om du är en liberal professionell utan tvekan en möjlighet att kombinera de olika situationerna utan att ge upp komforten, underlättar charmen och så lite av rörligheten att platsen för huset tillåter. Stäng och borta från allt på samma gång!
Planera ett besök!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB