Försäljning 3:a, Ribeira Brava, Madeira, Portugal, Rua Comandante Camacho de Freitass s217

Försäljning - Cod. 43502

  • Typ: 3:a
  • Område: 525 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Lyxig villa med 3 sovrum till salu - Ribeira Brava, Madeira

På bottenvåningen finns ett stort garage med plats för flera bilar, ett badrum och ett sovrum med eget badrum som kan användas på olika sätt.

På första våningen finns kök, utrustat med elektrisk ugn, mikrovågsugn, spis, fläkt, diskmaskin och kylskåp, all denna utrustning från ett bra märke, gästtoalett, tvättstuga, matsal och vardagsrum med tillgång till balkong, där du kan njuta av en magnifik utsikt över havet.


Fortfarande på samma våning har det stora sovrummet en stor garderob och ett eget badrum. De andra två sovrummen, även sviter, har båda en garderob och tillgång till utebalkongen, alla med fantastisk utsikt.

På översta våningen erbjuder denna magnifika fastighet en stor pool med värmepump, som gör att du kan värma vattnet när du vill. Detta område har också en stor grillplats med ett gästtoalett, en stor uteplats och en liten utsiktsplats där du kan observera den fantastiska utsikten över dalen och havet och även se stadens vackra solnedgångar.

Den är utrustad med hiss för att tillåta rörlighet mellan våningar, elektriska fönsterluckor, luftkonditionering i sovrum och vardagsrum/kök, centraldammsugare, larm och videointercom.

Detta lyxiga hem är ett magnifikt mästerverk som kombinerar moderna bekvämligheter med naturlig skönhet. Med sin fantastiska utsikt, rymliga vardagsrum och lyxiga ytor erbjuder denna fastighet en perfekt tillflyktsort för dem som söker en exklusiv kustnära livsstil.

Kontakta mig för att få veta mer!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB