Försäljning 3:a, Caniço, Madeira, Portugal, Estrada dos Moinhos, 97

Försäljning - Cod. 43286

  • Typ: 3:a
  • Område: 890 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3

Denna villa belägen i Caniço erbjuder ett lugnt och bekvämt liv. Med 3 sovrum och 2 kontor på vinden, som kan förvandlas till en T1, är det det perfekta huset för en familj eller ett par som vill bo i lugn och ro. Huset är omgivet av grönområden och fruktträd där du kan njuta av en skuggig och sval uteplats under varma dagar. Dessutom har fastigheten en grillplats och pool där du kan njuta av stunder med vänner och familj medan du njuter av den spektakulära havsutsikten.

Denna öppna utsikt över havet är verkligen en av styrkorna med detta hus. Du kan njuta av en fantastisk utsikt över inte bara havet utan även solnedgången varje dag från ditt rums balkong. Dessutom tillåter den utmärkta solexponeringen dig att få ut det mesta av naturligt ljus hela dagen, vilket håller huset välkomnande och bekvämt.

Sekretess är en viktig egenskap hos det här huset. Med en privat trädgård och en pool kan du njuta av en fridfull och tyst miljö utan att störas av yttre buller. Vidare har huset ett privilegierat läge i ett lugnt och bostadsområde, perfekt för att leva i lugn och ro.

Kort sagt, denna villa i Caniço är det perfekta valet för dem som söker avskildhet, lugn och en spektakulär utsikt över havet. Med grönområden, pool, grill, utmärkt solexponering och välkomnande utrymmen kommer du att njuta av en unik livskvalitet i denna villa belägen i Assomada, Caniço.

Missa inte denna möjlighet att bo på en otrolig plats.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB