Försäljning Villa, Oliveira do Hospital, Coimbra, Portugal, Apartado 140

Försäljning - Cod. 24574

  • Typ: Villa
  • Område: 208 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Den 208m2 villa är modernt och rymligt, med välvt tak, en funktionell layout och massor av garderobsutrymme.

Med totalt 3 sovrum, 2 badrum och 1 gästtoalett, huset har en 42 m2 master svit med en 2-person hörnbadkar och egen balkong med utsikt över fastigheten.

Dessutom finns det ett stort vardagsrum, ett praktiskt lantkök med stor matlagning ugn och en matsal öppen för ett mysigt vardagsrum med öppen spis. Dessa huvud utrymmen har dubbla dörrar öppna till den privata tillbaka uteplats inför vackert anlagda trädgården, med granit stenmurar.

Huvudentrén är genom en järngrind och privat uppfart färdiga i granit kullersten med nattbelysning, vilket leder till totalt 4000 egendom. Det finns vinlagren, kaktusar, frukt och olivträd, yuccas, palmer och andra. Det är också en historisk granitvattengruva, en mogen pinjeskog på baksidan av marken och vacker utsikt över dalen och bergen.

Extra inställningar inkluderar en komplett badhuset, en 2 carport garage med verkstad, en liten trä pensionat, en 4-personers bastu och en stor grill takförsedd terrass att njuta av friluftsliv.

Beläget i ett fridfullt grönt område med god tillgång på asfalterad väg och nära en trevlig by. Nära till alla bekvämligheter, ungefär en timmes bilfärd från stranden (Figueira da Foz) och en 10 minuters bilresa från floden.

Denna träkonstruktion är en hållbar och energieffektiv lösning med optimal termal och ljudisolering, och erbjuder dig en hälsosam livsmiljö.

Allt är väl underhållna, och redo att flytta in till.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB