Försäljning Villa, Brufe, Vila Nova de Famalicão, Portugal, Rua Jorge Ferreira da Costa Ortiga

Försäljning - Cod. 31106

  • Typ: Villa
  • Område: 7600 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Fastigheten ligger på en kulle, cirka 500 meter från både Vila Nova de Famalicão staden och järnvägsstationen, i en prestigefylld, säker och lugnt område i lantlig miljö. Tågstationen eras av tåg på väg till Porto till Lissabon, Madrid och Vigo. Vila Nova de Famalicão är en liten stad belägen mellan de historiska städerna Braga, Porto och Guimarães (både ord arv), och även kuststaden Póvoa de Varzim.
Fastigheten har en total yta på 7.600 kvadratmeter (1,88 acre), och har utsikt över staden och det omgivande landskapet, med övervikt för Ave älvdalen. Huvudbyggnaden är omgiven av terrasser som stöds av granit väggar, med dussintals fruktträd i full produktion, främst apelsinträd i flera sorter, men också citron och mandarin, äpplen, plommon, kiwi, aprikoser, persimon och granatäpplen, samt även en avokado träd.
Fastigheten har två hus.
Huvudbyggnaden är bottenvåningen, med en total yta på 250 kvadratmeter. Den har fyra sovrum, en mottagning hall med öppen spis, ett stort vardagsrum med öppen spis, tvättstuga och kök. Bredvid huset finns bilagor, till exempel ett litet rum med vedeldad ugn för att baka bröd eller stekt, geminated till garaget, som är dimensionerad för två bilar. Den har också två stora täckt bilagor, som tidigare använts för djurstallar, som lätt kan omvandlas till andra funktioner, såsom stabila och små ridning arenan. Huset är granit och betong byggd, men har varit vakant under några år, och behöver därför lite lack och lite uppmärksamhet åt träfönster.
Det andra huset vetter mot vägen som leder till Famalicão centrum. Den byggd helt i granit och har två våningar med mycket fast struktur. Det är en gammal byggnad cirka 200 kvadratmeter, och behöver också en viss ombildning i det inre. Bottenvåningen fungerade som coffee house och bar under många år.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB