Försäljning Lantbruk, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Portugal, Rua da Fonte, Labruja - 4990-655 Ponte de Lima

Försäljning - Cod. 25504

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 430 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

The House of Good Source är ett exempel på traditionell arkitektur Minho i början av nittonhundratalet, består av två kroppar: det ursprungliga huset och den gamla Barren, nu anpassade till bostäder. Genomförandet av huset av Fonte Boa, en tomt på terrasserade vingårdar och ger en fin utsikt, där står den märkliga silhuetten av helgedom Herre Socorro.O kammarens vägnar bör vara precis i närheten av en av de många församlingskällor Labruja där den är belägen.
Utöver sin naturliga kallelse som en bostad, har en anmärkningsvärd ram, inom ett nätverk av vägar / resvägar, dal eller berg, eller av Sierra D'Arga eller Peneda / Gerês.O investeringar i återuppbyggnad och ombyggnad Casa da Fonte Boa, integrera hela rehabiliteringen av den byggda miljön och behandling av uteplatser, syftar till att ge en offert turistanläggningar. Genomförandet av detta projekt byggde på en oro för nästan helt återhämta alla byggda i sina formella och estetiska komponenter, återhämtar samtidigt och, så långt möjligt, traditionella byggtekniker. Bottenvåningen i huset har två dubbelrum och ett dubbelrum med egna badrum, med möjlighet att installera extra sängar.
På 1: a våningen finns två dubbelrum, badrum och en läsning salong.
Rummen har centralvärme, tillgång till TV, telefon och gamla Internet.Till Sequeiro nu anslutna till det ursprungliga huset, integrerar ett stort allrum och kök.
 
Från vardagsrummet tillgång till Eira, vilket ger i sommar, en stor matplats och friluftsliv. Den Eira distribuerar tillgång till poolen, den gamla kornbod och Alembic.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB