Försäljning Hus, Sintra, Lisboa, Portugal, Prolongamento à Praceta do Sapo, Casa Serra - Morelinho

Försäljning - Cod. 36906

  • Typ: Hus
  • Område: 446 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Hus till salu i Morelinho, omgiven av natur, i ett land av 4,480m2, med fantastisk utsikt över bergen, palats och by Sintra.
Villan, med 396m2 byggnad, med sina främsta fasader mot öst, söder och väst, drar nytta av utmärkt sol exponering hela dagen, vilket ger en stor luminositet i alla delar, vilket ger känslan, även om vi känner till oss i dess inredning, oavsett om det är på trottoaren, i trädgården eller ens där i bergen, som är bara och bara lite längre bort.
Dess solida konstruktion och tillämpningen av högkvalitativa material av termisk och akustisk isolering, nämligen vid ytterväggar, fönster och plattor, ger en trevlig miljö inuti huset, som består av stora hallar, korridorer, hall / matsal, kök och sovrum, med inbyggda garderober eller garderober, fem badrum, en av dem sociala, tvättstuga, strykrum och dispensering, som är uppdelade av rummets två våningar och en stor balkong gemensam för de två rummen på golvet överlägsen, där utsikten över byn och Sintra bergskedjan är ännu mer fascinerande.
Förutom denna uppsättning är en bilaga med 50m2, med rinnande vatten, badrum och tre fönster, med estetik och konstruktionskvalitet att vara i överensstämmelse med huvudbyggnaden, avsedd som verkstad / förvaring, men det kan väl vara anpassad till bostäder.
Det har också egenskapen av ett trädgårdsområde och en biologisk grönsaks trädgård, som innehåller varierade fruktträd och druvor ympade på bordsdruvor.

Andra funktioner: solsystem med 2 paneler och 300 liter tank för vattenuppvärmning; central aspiration utrustning; värmeåtervinningsapparat; elektriska fönsterluckor; artesian hål. "

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB