Försäljning 5:a eller större, Salvado do Monte, Amarante, Portugal, Salvador do Monte

Försäljning - Cod. 28528

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 12000 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Farm Locaia, Salvador do Monte, Amarante
Farm består av ett hus med 620m2 av bruttoarea och cirka 120.000m2 av jord- och skogsmark (60/40).
Det ligger i kommunen Amarante, 70km / 45 min från centrum av Porto, som förbinder A4 (Port-Vila Real) och några 30 minuter från hemförhållanden centrum Douro området Tillgång görs av Amarante-Denna utgång, få den femte till 3,5 km denna nod, den väg som förbinder Centro Historico av Amarante platsen för Salvador do Monte.
Villan byggdes 1998-1999 i en traditionell portugisisk stil, i en lugn miljö, med trädgård, pool, två bil garage, växthus och andra faciliteter. Den ligger högst upp i fastigheten, som utvecklas i en dal i söderläge / väst, över fåren River och en fantastisk utsikt över bergen Aboboreira och Marão.
Efter att ha byggts för en stor familj, kan omvandlas till en enhet med slutturist kompetens som Amarante, inramad i området Baixo Tâmega, är den destination som tilltalar och rensar sinnena hos dem som besöker, att positionera sig som en sann vägskäl mellan historia, kultur och natur.
Villan utvecklas på 2 våningar, som beskrivande växter och områden bifogas.
Inbyggd i granit i regionen, med alla yttre träramar målade afizélia, tvåglasfönster, monterade i det traditionella systemet med portugisiska snickeri. Interiören träslöjd är i ek Minho, vaxad. Brickor som används i badrum är "Widow Lamego" och sanitetsporslin och italienska kranar.
Entréplan med hall, vardagsrum med öppen spis, matsal, bibliotek med öppen spis, två sviter, och trapporna till nedre våningen är gamla riga parkettgolv, macheada i skivor med om 5mts lång, polerad och placeras på ett isolerande kork granulat.
Regionalt kök med ugn och vedspis, en balkong / veranda och service trappor, har klinkergolv, bakade i solen, typisk för Marão.
Den nedre våningen har sovrum med ekgolv bat. Hallen, med braskamin, gjutjärn, och spelrummet har klinkergolv Marão, Golvet i serviceområdet och lagring i sisalmatta.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB