Försäljning 4:a, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Portugal, Largo Espirito Santo

Försäljning - Cod. 42121

  • Typ: 4:a
  • Område: 148 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 2

4 sovrum villa med 148m2, i en typisk by i centrala Portugal, där du kan njuta av lugn, natur och vackra landskap, 5 minuter från Penamacor och 30 från Castelo Branco, Covilhã och Spanien. Byggt 1971 på huvudtorget i staden, totalrenoverat 2022, med alla tjänster (apotek, vårdcentral, bageri, snabbköp, lokal marknad, kaféer, kommunala simbassänger, busshållplats, skola, lekplats, etc). Huset är indelat enligt följande: Bottenvåning med kök och vardagsrum i öppen yta (35m2). Kök med keramisk mosaik, träimitation och flytande golv i rummet. PVC-dörrar med tvåglasfönster, frostat och oscilobatente. Kök utrustat med spishäll, ugn, fläkt, varmvattenberedare och tvättmaskin. Ett servicebadrum (3,16m2) med inbyggd garderob.
Genom marmorstenstrappor når vi en 1:a våning bestående av två sovrum, ett sovrum med 3 PVC-fönster med dubbel- och lutande glas, myggnät, flytande golv, med inbyggd garderob (18,23 m2) och ett sovrum/garderob med inbyggd garderob (9,05m2), med fönster mot stora sovrummet, för ljus och luft. Garderoben är fullt möblerad. Ett komplett badrum, med dusch och garderob (4,50 m2). I slutet av korridoren finns en garderob.
Genom trätrappor når vi 2:a våningen med flytande golv, där det finns 2 sovrum, 1 med fönster (10,12m2) och en annan interiör (10,12m2), som släpper in ljus och luft. Ett stort vardagsrum med 2 fönster, myggnät och fönsterdörr som ger utgång till en solig balkong mot stora torget (20m2), där det finns många parkeringsplatser, lekplats och utegym. Villan har dock en parkeringsplats vid dörren för mer bekväm åtkomst. Ett av sovrummen har tillgång till loftet med högt i tak, där du kan skapa ett eller flera rum eller en terrass. Sanitet ansluten till nätverk och optisk fiber. Dubbelglasade PVC-fönster gör huset svalt på sommaren och varmt på vintern. Detta hus är också perfekt för lokalt boende eller till och med ett vandrarhem, eftersom det har en egen ingång genom köket. I ett långsiktigt hyresavtal får du en avkastning på cirka 6 % per år.
Det finns flera historiska byar runt omkring, inklusive den mest portugisiska byn i Portugal: Monsanto, 15 minuter bort, där hus byggs in i klipporna. Du kan ha kul på floden Serra da Malcata, besöka museer, studera på universitet och mycket mer.
Kom och se ditt nästa hem!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB