Försäljning 3:a, Lisboa, Lisboa, Portugal, Paço de Lumiar

Försäljning - Cod. 36164

  • Typ: 3:a
  • Område: 183 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 0

Utmärkt möjlighet att bo i en stor lägenhet med terrass och pool i en privat villa i Lumiar.

Lägenhet T3, med 183m2, renoverad med arkitektonisk design och integrerad dekoration, belägen i ett ädelt område av 1500-talet. Detta område är klassificerat som en zon av historiska gårdar i staden Lissabon, som används och frekventeras av tidens kungligheter och höga adel. Condomínio var en del av det som brukade vara Quinta de Espie, även känt som palatset av hertugarna i Palmela. Detta gav upphov till två bostadsrätter, var denna lägenhet införd i en av dem

Lägenhet med 4 rum, 3 toaletter, garage och förvaring, ytorna är av högsta kvalitet. Alla fönster i lägenheten har utsikt över trädgården och poolen. Lägenheten har också en generös privat terrass.

I närheten finns fritids-, sport- och kulturstrukturer som Paço do Lumiar Golf Club, Paço do Lumiar Tennis Club, National Costume Museum och Nationalteatern och Dansmuseet. Fastigheten ligger nära flera kända utbildningsanstalter som Colégio S. João de Brito, Colégio Manuel Bernardes, Royal College of Portugal, College Planalto, College of St. Thomas, College of Santa Doroteia, Collegio S Vincent och den tyska skolan. Det finns många shoppingområden i omedelbar närhet, från de mest traditionella livsmedelsbutikerna och marknaderna, samt stora stormarknader och köpcentrum, som utmärkt tillgänglighet med bil och tillgång till tunnelbanan på 100 meter.

Den privata villa består av en uppsättning av två bostadshus, ett mångsidigt utrymme och concierge. Det har 24 timmars säkerhet, pool och magnifika trädgårdar utformade av arkitekten Gonçalo Ribeiro Teles, som transporterar oss till en miljö med exklusiv livskvalitet inom staden.

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss!
Läs mer på aliashouse.com

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB