Försäljning 2:a, Setúbal, Setúbal, Portugal, Rua Lazaro Losano

Försäljning - Cod. 43245

  • Typ: 2:a
  • Område: 98 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: R/Ch

Denna lägenhet med 2 sovrum, med två badrum, är den perfekta definitionen av komfort och bekvämlighet. En av dem är utrustad med dusch, medan den andra har en bubbelpool, vilket skapar en perfekt miljö för att koppla av efter en lång dag.

De två balkongerna utökar lägenhetens fritidsutrymme, en av dem skyddas av ett tak, så att du kan njuta av uteplatsen oavsett väder. De två sovrummen är en oas av lugn och organisation, båda med inbyggda garderober som maximerar utrymmet.

Den välkomnande entrén välkomnar alla som kommer in, vilket leder till ett fullt utrustat kök, med skåp i bokträ och ett funktionellt skafferi. Vardagsrummet, rymligt och inbjudande, har en kamin, vilket garanterar en mysig atmosfär och en behaglig temperatur.

Utöver alla dessa funktioner inkluderar denna lägenhet även en hiss, en parkeringsplats och ett förråd, vilket säkerställer extra förvaringsutrymme och bekvämligheten med privat parkering.

Belägen i ett bra läge, lägenheten har en pittoresk utsikt över Palmela slott och en gräsbevuxen mark som tar naturen nära dig. Lugnet i området kompletteras av närheten till viktiga bekvämligheter: Alegro Shopping Center, Continente, Mercadona, kyrkan och skolan ligger inom gångavstånd och sjukhuset ligger i närheten.

Den här lägenheten är inte bara en plats att bo på, det är ett hem som lovar livskvalitet och lätthet i vardagen. Det är en unik möjlighet för den som söker lugn och ro.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB