Försäljning Åkermark, Odemira, Beja, Portugal, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

Försäljning - Cod. 43369

  • Typ: Åkermark
  • Område: 74340 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

"Unik möjlighet: Exceptionell fastighet på Alentejokusten 74 hektar"

Detta är en 74 339 hektar stor fastighet som utmärker sig för sitt privilegierade läge vid Alentejokusten, i São Teotónio, i distriktet Beja, integrerat i en region känd för sin naturliga skönhet, jordbruks- och boskapspotential och utmärkta närhet till havet .

Gården har en ruinerad bondgård med potential för återuppbyggnad upp till 200m². Denna egenskap erbjuder en unik möjlighet att utveckla ett unikt projekt.

Marken, övervägande platt, är idealisk för jordbruk och boskap, vanliga metoder i närliggande fastigheter, vilket exponentiellt ökar dess marknadsvärde. Till fastigheten hör också ett vidsträckt skogsområde (44 hektar) med stora tallar, planterade för cirka 30 år sedan av ägarna, i utmärkt vegetativt skick och full produktion, samt naturliga betesmarker och en liten eukalyptustomt.

Regionen drar nytta av ett tempererat klimat med varma och torra somrar, vilket främjar jordbruksutveckling. Dessutom, med ett bevattningsområde på 18,46 hektar och ytterligare 13,30 hektar tillägnat olika grödor, erbjuder gården bördig jord för mångsidiga och hållbara jordbruks- och boskapsprojekt.

Dess läge är strategiskt: bara 3 km från Cabo Sardão och inbäddat i naturparken sydvästra Alentejo och Vicentine Coast, vilket ger miljömässigt och naturskönt värde till investeringen. Denna fastighet ligger bekvämt nära Alentejokustens stränder, inklusive Cavaleiro Beach bara 4 km bort, Almograve Beach 11 km, Zambujeira do Mar 9 km och Vila Nova de Mil Fontes 20 km.

Denna fastighet representerar en unik investeringsmöjlighet i en av de mest eftertraktade regionerna i Portugal, med tanke på dess utmärkta närhet till havet (Atlanten) och dess betydande avkastningspotential.

Kontakta oss via meddelande för mer information.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB