Försäljning Lantgård, Peniche, Peniche, Portugal, 2525-348 Atouguia da Baleia

Försäljning - Cod. 30487

  • Typ: Lantgård
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Fastigheten till salu är blå området. Den gula området är att handel egendom tillsammans med fastigheten till salu.
Gör ditt förslag (som anger priset föreslår att betala) ägaren.
Som visas på kartan, ligger på landsbygden bara några steg från sjön São Domingos, omgivande många stränder med lugn och ljudet av fåglar. Nära staden Peniche och Obidos byn, 95 km från flygplatsen.
Fastigheten har elektrisk ljus enkel tillgång till vattenförsörjning, särskilt i det område som visas i gult, eller annan lösning.
Vacker egendom byggnad från 60-talet av det tjugonde århundradet, nära sjön på en plats som är soligt året runt (2 minuters promenad från sjön läst) där du kan gå paddling, fiske, segling och andra vattenaktiviteter.
Den har en panoramavy över byarna runt, som med över sluttning kan inte blockeras, och eftersom dess omgivningar är odling och även biologisk odling.
Huset har en bra planlösning och fasta, torra byggmaterial (stenar); som konstruerades i slutet av 1960, redan, med badrum, renovering skulle vara klokt. Huset har en vedeldad ugn hem, inklusive köket när det byggdes på 60-talet. Den har en generöst tilltagna källare med några glas kakel som släpper in solljus i strategiskt utvalda platser. Den innehåller också en övre anex område till källaren av dimensionerna, som bildats som mews och spannmålsmagasin. Även med några glas kakel som släpper in solljus i strategiskt utvalda platser.
Affären samtidigt med området till gult, med ca 1000 m2, (samma ägare att sälja), kommer att vara idealisk för företag agroturism, komplex till välfärd för seniorer medborgare, seminarie leverantörer till utmärkt. Införande och användning av Bungalows, kan vara ett bra sätt att få åter snabbt alla investeringar, även stödet för bad aktiviteter finns närliggande stränder, eller relaterade händelser.
Underbart strövområde, lugnt och fridfullt läge. Kan göra cykling, ridning. Kulturella aktiviteter i närliggande byar: musik, sommarfestivaler. VM surfing, surfa skolor. Tillgängliga inom 5 till 7 minuter med bil: Baleal stranden, Lagido stranden, Supertubos, och många andra stränder. Inom 10 minuter från den medeltida byn Obidos.
Platsen för den här egenskapen är en av de vackraste i regionen, och Baleal stranden är den vackraste portugisiska stranden (av författaren Raul Brandão). Tack vare dess främsta klimatförhållanden fördelaktigt läge och logistik hälsningar, är det oftare soligt och varmt med fler soldagar per år.
Kort sagt, fritid och fritidssysselsättningar:
Segelflygning, flyga modellflygplan, segling, fiske, utövar djuphavsfiske, tennis, skärmflygning, vandring, plocka sniglar, vattenskidor, sommarfestivaler i nästan alla byar och stränder i närheten, cykla runt sjön eller längre resor, gå till stranden med cykel.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB