Försäljning Lantgård, Montemor o Novo, Évora, Portugal, Montemor o Novo

Försäljning - Cod. 34388

 • Typ: Lantgård
 • Område: 550 m²
 • Antal rum: 8
 • Våning: 1
 • Byggnadsvilkor: Good
 • 110.00

Quinta ligger i Nossa Senhora da Vila, Montemor-o-Novo, 40 minuter från Lissabon och 15 minuter från Évora.

Gården består av en reabiliterad landsbygdsbyggnad med 313 m2 och annexbyggnader som stödjer bostads- och poolområde, vilket motsvarar 552 m2 totalareal. Bostadslandet har 100 000 m2 / 10 hektar.

Bostadsbyggnaden bevarar den traditionella byggnaden Alentejo, byggd på högsta delen av gården, med en privilegierad utsikt över slätten och slottet Montemor-o-Novo.

Huvudbyggnaden består av kök, tvättstuga, matsal, vardagsrum med 66m2, 8 rum, varav 4 sviter och 4 fours betjänas av 2 sanitära faciliteter.

Yttre rymden har några verandor som bjuder in oss att njuta av landskapet och stämningen på platsen.

Förutom de befintliga byggnaderna finns det också möjlighet att bygga mer än 100 m2 byggnad på grund av att det finns ruiner i fastigheten.

I poolområdet finns en sanitär anläggning med dusch, ett arrumosutrymme, en ugn och grill, med en veranda som skapar ett annat utrymme för vistelse och fritid.

Det finns olika platser av historiskt eller naturligt intresse i gården, till exempel en vattengruva, en tank, en annan gruva som gör det möjligt att leverera dricksvatten till byggnaden, som är en egendom med en stor naturlig rikedom.

Varje utrymme i byggnaden är dekorerad och personifierad på ett annat sätt, var och en med en rymd charm och en ny upptäckt, glamour kombinerad med enkelhet, lugn och ro.

Byggnaden har lönsamhet att använda sig av landsbygdsturism. Värdet på fastigheten omfattar alla möbler och utrustning som kan ses på fotografierna

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Hall Templus
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 1. Inställningar

  För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

  Ställ nu Visa inte igen
BB