Försäljning Lantgård, Évora, Évora, Portugal, Tourega - Condomínio Rural da Avessada

Försäljning - Cod. 34387

 • Typ: Lantgård
 • Område: 270 m²
 • Antal rum: 3 + 2
 • Våning: 1
 • Byggnadsvilkor: Good
 • 28.00

Avessada Rural Condominium - Lyxigt 5 sovrum radhus med modern arkitektonisk design.

Fastighet belägen i landsbygd strax över 8 km från Évora och ca 1 timme från Lissabon. De direkta åtkomsterna tarras upp till ca 100m från fastigheten.

Panoramautsikt 360º med ljusa och tydliga vinklar som leder till en fascinerande omgivning av byggnaden av den naturliga omgivningen som omger den. Ett infall av naturen som man medvetet njuter av.

Högkvalitativ konstruktion där den avancerade luftkonditioneringsapparaten, kvaliteten på keramiska material, trä, köksutrustning och högkvalitativt modernt hygienartiklar sticker ut.

Komforten och den naturliga inställningen trodde på detaljerna, efter att ha uppnåtts en fullständig harmoni mellan det uppbyggda och det omgivande naturliga, för att ge avkopplande stunder i familjen.

Villan, på bottenvåningen, har 3 sovrum, 1 svit med IS, ett rum för biblioteket, stort vardagsrum, tvättstuga, kök, 2 IS service, cirkulationsområden och flera atrium och utomhuspergolaer.

Den totala täckta ytan uppgår till cirka 270 m2, men det finns flera öppna utrymmen (byggda) för att stödja parkerings- eller fritidsutrymmen.

Markområdet är 75000 m2 och är helt inhägnad och försedd med vatten genom en brunn och vattenpunkt direkt från Dam i närheten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Hall Templus
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 1. Inställningar

  För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

  Ställ nu Visa inte igen
BB