Försäljning Lagerhus/Ladugård, alenquer, Lisboa, Portugal, armazens no carregado, lisboa, portugal

Försäljning - Cod. 30186

  • Typ: Lagerhus/Ladugård
  • Område: 2756 m²
  • Antal rum: 2 armazéns
  • Våning: 2 pisos

Byggnaden, som ligger i industriområdet i Born, nordost, ca 40 km från Lissabon, en stor gatukorsning nod av huvudvägarna som korsar landet. Denna plats är ett mycket viktigt värde med avseende på tillgänglighet i någon del av Portugal.

Det är en byggnad som består av horisontella fastighet med två utsedda lager; genom lager 1 lager och 2, en tomt som har en yta på 2756,50 m2.
LAGER en byggnad (del A) har en konstruktion område av 694,40 m2. Det är vänort med den andra byggnaden (lager 2) av samma slag. Det har en terrass på södra med 204 m2, där görs fotgängare och bil tillträde till byggnaden, fortfarande har den inre ytan en annan terrass på 246,40 m2, med fotgängare och bil tillgång lagret och utan tillgång till allmän väg. De viktigaste fasaden av gatan har 2 parkeringsplatser och street tardoz har 3 markerade parkeringsplatser. Byggnaden konstruktion område är 1,144.80 m2.

Inne i byggnaden görs av lagringsutrymmet i öppen sapce med dubbel höjd och kontorslokaler som sprider sig över två våningar och kontorslokaler nyligen genomgått expansionen i ca 50% av det ursprungliga området. Tillgången fotgängare är via fasaden, direkt till bottenvåningen av kontorslokaler. Lagret har också en pir på de viktigaste fasaden av lastning och lossning, lutande, tillgång till lagret. tardoz också tillgång till gatan genom en rullande slutare.

Byggnaden kallas av LAGER 2 (fraktion B), har ett 609,70 m2 för utplaceringen, är vänort med den andra byggnaden (lager 1) av samma slag. Det har en terrass som omger byggnaden, utom i väster, med 1002,0 m2. Detta utrymme har 18 platser markerade parkering. Edificio byggande området är 1,611.70 m2.

Försäljning av Byggnad med hyresavtal till 25 år.

Leasetagaren (hyresgäst): Limited Company film, video och tillgänglighet, SA (Produktion, publicering, marknadsföring, import, distribution av filmer, videor, cd-skivor och DVD-skivor och andra medier, och utövande av tv-verksamhet, inklusive utfärda tjänst TV-program).

Affärs Hållbarhet
När det gäller den nuvarande strukturen på den portugisiska marknaden, för närvarande hyrestagaren företaget har marknadsföring tre kanaler, TV Hot, Hot Hot Taboo och man.
Den operativa strukturen är alla monterade på byggnader (lager) av Loaded, som länkar med alla operatörer (Meo i, Vodafone, Cabovisão) så nödvändigtvis måste stanna i dessa anläggningar eftersom förändring denna infrastruktur kompliceras av krav och medverkan av de aktörer och är extremt dyrt.
Avkastningsränta på 8%
Försäljningspris ....... € 1,650,000.00

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB