Försäljning Hus, Tomar, Santarém, Portugal, Estrada do Barreiro Nº 3-A

Försäljning - Cod. 32668

  • Typ: Hus
  • Område: 647 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Hus till salu i Tomar och Santa Maria dos Olivais, Tomar med 1369 m2 mark, inom stadens bästa läge och med 647 m2 vardagsrum.

Hus med 3 våningar, bestående av fem sovrum (en svit och de återstående med garderober), två rum är gemensamma (båda med öppen spis), fem badrum, kontor / bibliotek, utrustat tvättstuga, kök, skafferi och hall med garderober. Det har vindsvåning för uppvärmning, centralvärme i hela huset, gas med egen underjordisk förvaring i utsidan, central aspiration, dubbelglas, luftkonditionering i vardagsrummet, kök och tre sovrum, stort bubbelpool, gym, elektriska fönsterluckor och hög hastighet internet (fiber). Villan har en stor bakgård med trädgårdar med 1150 kvadratmeter område, stora balkonger fram och bak, med fri utsikt över staden, pooler och templar slott. Utanför finns grill, ugn, delvis täckt terrass, med matplats och ansluten till cirkulationsområdet på keramikgolv. Det har också en källare med falska tak och inbyggda lampor, motorrum, panna Roca, snookerbord, ping-pong, bordfotboll, bar, surroundljud för filmer och mer än 250 kvadratmeter för festrum, med badrum, garage I källaren, andra köket (delvis utrustad) och förråd. Det har också lagring i källaren. Fastighet med utmärkta områden, i utmärkt skick, med bra utsikt och fullt murad. Det har solpaneler för värmevatten och andra för elproduktion på taket (med kontrakt och avkastning i ytterligare 15 år). Det har också trädgård med automatisk bevattning och flera träd, lite frukt. Automatiska grindar och larmsystem i hela huset. Utmärkt läge, i den bästa platsen i staden Tomar, precis framför de täckta och uppvärmda kommunala poolerna, tennisbanor, skolor, stormarknader och sjukhus. Enkel åtkomst till A13 (nord / syd) och IC9 (Nazaré). Det är som att bo på landet, inuti staden, där du kan gå överallt. Mycket tyst område.
Fastighet belägen 60 minuter från Lissabon, 90 från Porto, 60 från Nazaré, 20 från Fátima, 20 från Dornes och Lago Azul.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB