Försäljning Hus, Sesimbra, Setúbal, Portugal, Rua das Acácias, 12

Försäljning - Cod. 25174

  • Typ: Hus
  • Område: 2425 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Villan består av 10 rum och 3 våningar. Källare, bottenvåningen och 1: a våningen.

På bottenvåningen, två fantastiska sviter en med omklädningsrum, ett sovrum. En lekrum. En stor hall där vi hittar en trappa till översta våningen. Ett huvudrummet med utsikt över poolen och golfbanan, 3 badrum och en gästtoalett. En matsal och en frukostmatsal, en vinter rum, ett vardagsrum. Ett rum med en jacuzzi och bastu. Kök med ö och anslutning av motorrummet och förråd och bifogas äta.

På 1: a våningen en stor svit med omklädningsrum med tillgång till en vacker terrass med utsikt över golfbanan.

Villan har också larm, luftkonditionering och uppvärmning via golvvärme. Alla material är av högsta kvalitet. Dörrarna är massivt trä, och andra raffinerade detaljer. Fastigheten har 456m2 + 141m2 (källaren) och sätts in i en tomt på 2425m2, med massor av träd och gräsmatta med automatisk bevattning, omgiven av en fantastisk golfbana.

Villan har en låda för 2 bilar och ett förvaringsutrymme, även med utomhus utrymme för parkering.

Inom gångavstånd från Lissabon, nära Arrabida naturpark och Costa Azul, med stränder med kristallklart vatten, Quinta do Peru är en av de mest exklusiva gated communities och engagerande med mer lyft standard av integritet och säkerhet.

Beläget i den historiska regionen Azeitão, med ett milt klimat och i mitten av en vacker och rik skog av tallar och ekar, Quinta do Peru kombinerar rikedomen i den biologiska mångfalden kring lyxen av en uppsättning tjänster och infrastruktur för att säkerställa en hög standard på säkerhet och livskvalitet varje dag på året
Bara 30 minuter från Lissabon, en av de mest välkomnande och kosmopolitiska europeisk huvudstad, Quinta do Peru åtnjuter snabb och utmärkt tillgänglighet (Bridges 25 april och Vasco da Gama) och ett utmärkt läge i den historiska regionen Azeitão, med som scenarier nära Capuchin Convent - känd för sitt rika landskapet och den unika skönheten i deras kloster med utsikt över havet och Portinho - eller tilltalande stränder med fin sand och Sesimbra Alfarim där man kan fiska och njuta av den bästa fisken.
Med ett milt klimat och ett avundsvärt läge, Quinta do Peru inramas av spektakulära golfbana (par 72), undertecknad av den amerikanske arkitekten Rocky Roquemore.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB