Försäljning Hus, alenquer, Lisboa, Portugal, Alenquer-Carnota

Försäljning - Cod. 31364

  • Typ: Hus
  • Område: 4176 m²
  • Antal rum: +6
  • Våning: 2

Magnifik och charmig villa i Alenquer, nära de viktigaste motorvägarna i landet (A8, A2, A15) 30 min. Lissabon. Detta utmärkt egenskap har fantastisk utsikt till bergen i Montejunto och den berömda jordbruksmark West. Villan är uppdelad i två våningar, konstruktion och finish är av hög kvalitet, är mycket välbevarat och dess arkitektur är den klassiska typen, alla utrymmena är ganska stor. Området utomhus passar perfekt i huset. Den nedre våningen är oberoende översta våningen och hjälp till familjen integritet, den består av ett sovrum svit, ett rum med kök och öppen spis. På denna våning har vi fortfarande ett garage för 4 bilar och motorrummet.
Den översta våningen är en bottenvåningen till norra sidan och består av 2 sviter, 2 enkelrum, ett badrum, ett kontor, ett vardagsrum. En matsal, ett kök och en gästtoalett. Villa har luftkonditionering i varje rum, panna, tappvarmvatten genom solpaneler och larmsystem.
Fastigheten har även en lummig utrymme runt, vilket är en pool och en grillplats. Detta är utan tvekan en unik och speciell egenskap av dimensionerna du har (inomhus och utomhus), och för dess charm är den perfekta fastigheten för dem som vill bo på en plats där den naturliga skönheten i bergen och regeringstid fältet och där sätta magnifika solnedgångar erbjuder en sui generis ljus till detta utrymme, kan man säga att här bor på landsbygden, men mycket nära staden.
Ett hus som ger oss den verkliga komfort, enligt uppgift från den brittiska författaren Jane Austen, "Det finns inget som bor hemma för verkliga komfort." Det är upp till dig att besöka den och göra den din.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB