Försäljning Exploateringsmark, Obidos, Leiria, Portugal, Óbidos

Försäljning - Cod. 32753

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 81510 m²
  • Antal rum: 70
  • Våning: 2

Privata Resort Style Condominium för Senior Health, Wellness & Medical Tourism, beläget i den västra delen av Portugal - Silver Coast - 3 km från Óbidos medeltida stad och på samma avstånd från motorväg A8 till Lissabon.
Detta projekt är fullt godkänt och licensierat av lokala myndigheter, (Arkitektur, Teknik, Säkerhet och landskapsarkitektur), 45 min. Norr om Portugals huvudstad (75km), Lissabon, som täcker 13.581m2 byggnadsområde.
Projektet erbjuder 70 lägenheter, alla med terrasser mot söder, SPA och Skönhetscenter (Hälsobehandlingar och holistiska terapier), Aquatic Center (med inomhus- och utomhuspool för vattenövningar, gruppklasser och behandlingar), Medical Center (Preventive Diagnosis and Medical programs such som kontroller, kardiohälsokontroll, diabetesåterställningsprogram, förebyggande av osteoporos och utvärdering av bentäthet, stresshanteringsprogram, detox och viktminskningsprogram mm), auditorium, gym, meditationsrum och däck, dans- och yogastudior, bastur, ångbastu och Whirlpools, bygga för hobbies och workshops, restaurang och bar, skönhetssalong, bibliotek och spelrum.

Fastigheten har en total yta på 8,2 hektar (81.510m²) med 25.000 m2 trädgårdar, vandringsleder och landskapsplanering planerad. Det ligger i ett fantastiskt geografiskt område bland strand, lagun, 7 golfbanor, varma källor och gott om sport och kulturella aktiviteter. Den närmaste staden från platsen, Caldas da Rainha, ligger 5 km avstånd och är en termisk stad. Tillgängligt område för ekologisk odlad grönsaks trädgård och fruktträdgård: 30.000m2. Vattenbrunn och el finns redan på platsen.
Det är viktigt att nämna att planerna och det ursprungliga konceptet / designen kan ändras. Också genomförbart ett projekt modifiering till en Health & Wellness Boutique Resort, inriktad på medicinsk förebyggande och lyxig reträtt.
Detta är en investeringsmöjlighet med synergier mellan Wellness, Hospitality och Medical Tourism sektorerna. Som sådan har den potential att ge generösa EU-portugisiska turist- och industrirelaterade subventioner och därigenom öka dess lönsamhet.
Bra pris och möjlighet att starta konstruktionen omedelbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB