Försäljning Åkermark, Pedrógão Grande, Leiria, Portugal, Várzea Redonda - Figueiró dos Vinhos, Leiria

Försäljning - Cod. 31421

  • Typ: Åkermark
  • Område: 28000 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

Fastighetsbeskrivning:
Ett litet pris och en charmig gård, som heter Quinta da Várzea Redonda, omgiven av naturen, träden och med en utmärkt markkvalitet med utmärkt solsken och fantastisk panoramautsikt över landskapet. För dem som gillar att njuta av lugnet.
Med cirka 28.000m2 mark på landet, men bara 3 km från närmaste stad och bekvämligheter och 60 km från Coimbra, som ligger nästan halvvägs mellan Lissabon (120 km) och Porto (180 km) i Beiras-regionen i centrala Portugal , Ärafulla Coimbra-nestlar på floden Mondego-flodarna i värdig härlighet. Coimbra är känt för sitt universitet - den äldsta i landet - och en fantastisk samling vackra kyrkor, fridfulla kloster och livliga kulturinstitutioner. Det är också ett upptagen kommersiellt knutpunkt med många butiker, boutiquer och aptitretande val av kaféer och restauranger.
Fastigheten har två hus, en livlig, den andra för rehabilitering, och tänker på en gudstjänst och en fantastisk vattengruva. Det omgivande landet består av trädgårdar, vinrankor, fruktträd, olivträd, skog och två ingångar.
Det är lämpligt för att utveckla ett jordbruksprojekt, men också för bostadsturism eftersom det ligger mycket nära några stränder och Rocas Beach, ett fritids-, nöjes- och roligt komplex som ligger på en sjö nästan 1 km lång, mitt i hjärtat av Castanheira De Pêra, stad 15 km långt från gården.

Det perfekta tillfället att ha en trevlig bondgård med fullständig integritet och lugn miljö.

Denna fastighet, Quinta da Várzea Redonda, ligger nära alla 27 portugisiska byar, en av de mest attraktiva turistmålen i Portugal.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB